Siirry sisältöön

Julkisivujen kunnostukset ja maalaukset

uusintasaumauksien yhteydessä

ikoni

Toteutamme kokonaisvaltaista julkisivu-urakointia uusintasaumausten yhteydessä: Meiltä luonnistuu kaikki julkisivujen korjaus- ja pintakäsittelytyöt. Voimme tehdä elementtisaumaustyön yhteydessä laajempaa julkisivuviimeistelyä, hiomista, maalaamista ja päällystämistä.

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella sekä Keski-Suomessa.
Meillä on A1-tieturvapätevyys.

Aliurakointityöt yrityksille

Olemme myös luotettava ja palveleva aliurakointitöitä toteuttava kumppani rakennusalan yrityksille. Voimme toteuttaa saumaustyöt sekä julkisivujen viimeistely- ja maalaustyöt aliurakkana. Olemme yhteistyökykyinen ja asiantunteva saumaus- ja julkisivu-urakoitsija.

Julkisivujen pintakäsittelytyöt

Toteutamme saumaustyöt ja niihin liittyvät muut julkisivujen käsittelyt aina asiakkaan toiveiden, aikataulujen ja tarpeiden mukaisesti, mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Konsultoimme asiakasta tarpeen mukaan läpi työprosessin tai toteutamme projektit sovitusti myös avaimet käteen -palveluna.

Edustamme kotimaista, ammattitaitoista osaamista. Voimme toteuttaa maalaustöitä, elementtisaumauksia, uretaanisaumauksia, akryylisaumauksia, ontelosaumauksia, saumaushiontoja, puhdistustöitä tai muita julkisivukorjauksia joko erillisurakointeina tai kokonaisvaltaisena rakennusprojektina.

OTA YHTEYTTÄ JA
KYSY LISÄÄ VAIKKA HETI!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin. Pyydä myös tarjousta!

Saumauskymppi Oy
Pajaniemenkatu 4, 15700 LAHTI

saumaus-10-logo
Vieritä ylös