Siirry sisältöön

Julkisivuelementtien saumaukset ammattitaidolla

koko Etelä- ja Keski-Suomen alueella

ikoni

- päätoimialueina Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa; Keski-Suomi, Jyväskylä, Keuruu, Jämsä -

Julkisivuelementtien väliin tarvitaan sauma, joka joustaa. Tällöin estetään sääolosuhteiden vaikutukset talorakenteisiin sekä myös kosteuden pääsy elementtirakenteisiin. Elementtisaumaukset tulisi uusia 15 vuoden välein. Saumauskymppi Oy toteuttaa elementtisaumaukset sekä saneerauksina että uudiskohteisiin. Myös asbestipohjaiset uusintasaumaukset luvanvaraisten kumppaneiden kanssa.

Elementtisaumaukset uudiskohteisiin

Betonielementtejä ei voi laittaa tiiviiseen puskusaumaan toisiaan vasten. Elementtisaumauksella luodaan kestävät julkisivupinnat, jotka suojaavat sääolosuhteilta ja kosteudelta.

Toteutamme saumaustöitä rakennusfirmoille ja teemme myös kokonaisvaltaista julkisivu-urakointia. Olemme luotettava ja palveleva yritys. Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja aikataulut rakennustöissämme. Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja kustannustehokasta.

Uusintasaumaukset

Uusintasaumaus tarkoittaa sitä, että vanha saumamassa poistetaan ja samalla puhdistetaan. Puhdistus toteutetaan hiomalla. Tämän jälkeen tehdään uusi, elastinen sauma. Ensin pinnat käsitellään pohjusteaineella ja sen jälkeen pursotetaan oikeaan syvyyteen valittu saumausmassa. Saumausmassa viimeistellään lastalla ja painetaan massa tiiviiksi tartuntapintoihin kiinni.

kerrostalon-seina

Elementtisaumausten kuntoarviot ja kuntotutkimukset

Ennen uusintasaumaus on tärkeää suorittaa kunnollinen ja perusteellinen kuntoarvio. Saumauskymppi Oy:n asiantuntijat toteuttavat kuntotutkimukset luotettavasti ja osaavat arvioida tarpeen saumaustyölle. Ota yhteyttä vaikka heti ja kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ JA
KYSY LISÄÄ VAIKKA HETI!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluihin. Pyydä myös tarjousta!

Saumauskymppi Oy
Pajaniemenkatu 4, 15700 LAHTI

saumaus-10-logo
Vieritä ylös